Pret met Letters. De naam zegt het al. Laat je kind typen op een vintage typemachine en maak een PretLetterBoekje. Kortom: een leuke off-line workshop vol verrassingen en hippe materialen.

Mijn vintage baby-blauwe Remington

Voor wie is het?

Voor kinderen tussen 7 en 12 jaar die moeite hebben met taal, lezen of schrijven.

Waarom?

Kinderen hebben steeds vaker dyslexie of klachten die daar sterk op lijken. Dat ligt niet aan de kinderen. De wereld verandert heel snel. Alles moet sneller en beter, zeker in het basisonderwijs.

Pret met Letters lost niet alle problemen op binnen één workshop. Het geeft de kinderen wel een positieve boost op het gebied van schrijven.

De leuke materialen zorgen ervoor dat schrijfdrempels naar de achtergrond verdwijnen. Je kind maakt zelf een verhaal en een PretLetter-Boekje. Een boekje vol successen en leuke dingen, naar eigen inzicht thuis aan te vullen.

Naast het schrijven is er ook aandacht voor spelletjes die het brein van je kind op een andere manier activeren. Ontzettend leuk om te doen!

Ouders krijgen een andere kijk op dyslexie, het onderwijs, de zorg en de leermogelijkheden van het kind. Vol inspiratie sluit je deze middag af.

Een voorbeeld van een PretLetterBoekje

Hoe gaan we dit doen?

Eerst is er een kennismaking voor de ouders bij mij thuis. Ik stel veel vragen over je kind en ik laat je alvast materialen zien. Je kunt zelf ook al je vragen kwijt.

volop aan het PretLetteren

Ik stuur jullie daarna een offerte. Als jullie akkoord zijn start ik de voorbereiding en plannen we een datum.

De dag zelf kom ik bij je thuis en gaan we aan de slag. Alles op gevoel en het ritme van je kind, we kijken niet op de klok. Daarom weet ik niet precies hoe lang de workshop duurt, de schatting is twee uur.

Later stuur ik je waardevolle tips voor jou en je kind en kun je nog vragen stellen.

voorbeeld van een PretLetterBoekje

Wat kost het?

Het totaalpakket kost EUR 120,-

Inbegrepen: Kennismaking * voorbereiding * alle materialen * privé workshop * paar spelletjes * tips in verslag * telefonische toelichting op jullie vragen * reiskosten binnen Waalwijk

Niet inbegrepen: reiskosten buiten Waalwijk (EUR 0,25 per kilometer)  * ondersteuning voor vervolgtraject op school of bij een coach

Mail naar: info@sterkmetletters.nl

Bel of app naar: 06 14895468